mums till lunch

Ena knippet sparris fick vara huvudingrediens i dagens lunch.
Det blev en himmelsk ungsomelett med gullök, sparris och mynta.

Jag började med att fräsa löken och sparrisen en stund i en gratängform i ugnen tillsammans med lite smör, lite honung och lite salt och peppar. Sen hällde jag på äggstanning kryddat med buljong, färsk mynta, salt och peppar. När det stelnat något sånär strödde jag över riven ost som var kvar från fredagens pizza och lät den få färg. Färdigt.
Jag serverade med en enkel sallad av isbergsallad och tomat och en klick naturell turkisk yoghurt.


Kommentarer
Postat av: Olga

låter smarrigt!! jag fick också med ett knippe sparris hem. funderar på hur vi ska avnjuta det.. kanske bara med lite smör och örtsalt. mums!!

Postat av: Emma

Gör samma, fast utan mynta och med getost. Ska bli spännande att se hur det blir, den är inne i ugnen nu. Puss!
(Jag ska bli Falköpingsbo!!! I alla fall på halvtid. Galet.)

2006-05-24 @ 13:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback